Go to Top
Belangrijk nieuws
(Tijdelijk) sluiten locatie Huisartsenpraktijk Nobelhorst

Beste patiënt van Huisartsenpraktijk Nobelhorst,

Langs deze weg willen wij u informeren over het feit dat wij helaas per 12 DECEMBER 2022 genoodzaakt zijn onze activiteiten als huisartsenpraktijk in Nobelhorst te moeten staken. Dit zullen wij doen totdat er duidelijkheid is over het nog nieuw te bouwen gezondheidscentrum in Nobelhorst.

Zoals u mogelijk gemerkt heeft is het huidige pand aan de Max Planckstraat 72 te klein geworden. Wij zijn al geruime tijd bezig met de realisatie van het nieuw te bouwen gezondheidscentrum, echter door diverse omstandigheden gaat dit veel minder snel en voorspoedig dan wij gehoopt hadden. De meest recente ontwikkelingen bieden helaas (nog) geen duidelijk toekomstbeeld.

Om goede en verantwoorde zorg aan u te kunnen blijven leveren hebben wij meer ruimte en ondersteunende faciliteiten nodig en in het huidige pand is dit helaas niet haalbaar, ook omdat er geen uitbreiding meer mogelijk is. Uiteraard hebben wij gezocht naar oplossingen en alternatieven in en rondom Nobelhorst en/of Oosterwold maar dat heeft helaas tot niets geleid.

Alles bij elkaar genomen heeft dit ons doen besluiten om de werkzaamheden vanuit Nobelhorst te verplaatsen naar onze hoofdlocatie aan de Edvard Munchweg 35-39 in de wijk Tussen de Vaarten. Deze locatie voldoet aan alle eisen en daar kunnen wij u, zolang het nieuwe gezondheidscentrum nog niet klaar is, de juiste zorg in de juiste omgeving bieden.

De tandartsenpraktijk neemt het pand van ons over en voor zover nu bekend is zullen zowel de Verloskundigenpraktijk en de Fysiotherapiepraktijk doorgaan met hun werkzaamheden aan de Max Planckstraat 72. Het is nog niet geheel duidelijk of de apotheek in het pand aanwezig blijft.
Wij begrijpen dat het voor u als patiënt niet altijd praktisch en handig is om uw huisarts verder dan u gewend bent te moeten bezoeken. Helaas hebben wij geen andere optie en zijn wij tot onze spijt genoodzaakt deze beslissing te nemen.

Bij het maken van afspraken vragen wij u vriendelijk om aan te blijven geven of u patiënt bent van Huisartsenpraktijk Nobelhorst, zodat wij u bij de bij u bekende huisartsen kunnen inplannen voor een afspraak of een telefonisch consult. Het is prettig voor zowel u als de huisartsen dat u bij de huisarts blijft komen die u al kent. Het aanvragen van herhaalmedicatie blijft zoals u dat gewend bent, via de website.

Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en gaan uit van uw begrip voor de genomen beslissing. Wij zullen u natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan verzoeken wij u een mail met uw vragen te sturen via het contactformulier op de website www.huisartsenpraktijk-dewaterlelie.nl/contact/

Wij zullen ons uiterste best doen u dan zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Met vriendelijke groet,
Team Huisartsenpraktijk Nobelhorst en Huisartsenpraktijk De Waterlelie,

Bericht sluiten, doorgaan naar de website